"Hibah Tabung Haji Kedua Paling Rendah Dalam Sejarah Pun Khalid & Mujahid Nak Claim?" - Sindir Najib

Tak malu betul Khalid Samad dan Mujahid Yusoff Rawa ni claim hibah Tabung Haji yang rendah itu pun lepas habis aset dan harta Tabung Haji kena lelong dan kena jual.


Menerusi ciapan di facebook, bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak menempelak mantan Menteri Wilayah Persekutuan, Khalid Samad dan mantan Menteri Agama, Mujahid Yusoff Rawa yang menurutnya langsung tidak tahu malu menuntut kredit ke atas pengumuman hibah Tabung Haji yang kedua terendah dalam sejarah.


Seperti Hibah Tabung Haji, Dividen ASB untuk tempoh 2 tahun di bawah kerajaan PH dahulu juga paling rendah dan kedua paling rendah dalam sejarah.
Takde pun saya tengok pengerusi PNB keluar claim kredit
Kenapa pula Lid dan Kanda berebut-rebut untuk claim kredit untuk Hibah TH kedua paling rendah dalam sejarah? 
PAN tak ada benda lain untuk claim ke? 
Hibah kedua paling rendah dalam sejarah pun terdesak untuk claim? 
Seumpama nak kata "Ya, ini sangat teruk juga tapi tak seteruk tahun lepas".

Memang tak tahu malu betul bekas Menteri dua ekor ni. Dah lah rosakkan banyak hal mengenai harta dan aset orang melayu dan umat Islam, berani mereka claim diri mereka hero? Celaka yang tak tahu malu sungguh.

"Hibah Tabung Haji Kedua Paling Rendah Dalam Sejarah Pun Khalid & Mujahid Nak Claim?" - Sindir Najib "Hibah Tabung Haji Kedua Paling Rendah Dalam Sejarah Pun Khalid & Mujahid Nak Claim?" - Sindir Najib Reviewed by Pendekar Berkuda on 1:21:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!