Selagi Najib Razak Dan Keluarganya Tak Miskin Merempat, Selagi Itu Kaum Kafir Dan Munafik Tak Akan Puas Hati.

Selagi Najib Razak Dan Keluarganya Tak Miskin Merempat, Selagi Itu Kaum Kafir Dan Munafik Tak Akan Puas Hati.

Katalah apa pun. Bagilah bukti apapun bahawa Najib Razak tak bersalah, kaum kafir dan munafik pendusta tak akan pernah puas hati dan berhenti selagi tidak melihat semua harta Najib Razak dan keluarganya di rampas dan di sita.

Bagi mereka, itulah yang sebenarnya mereka mahukan. Bukan kebenaran yang mereka cari, tetapi kepuasan nafsu melihat penganiayaan tanpa henti ke atas sebuah keluarga yang mereka mahukan.

Kronologi Rompakan Ke Atas Najib Razak dan Keluarganya.


"NAJIB KAYA. BAYAR SAJALAH" - Kata Mereka.

Dalam fikiran mereka, Najib adalah orang yang kaya raya. Kekayaannya datang dari hasil menyamun dan merompak duit rakyat. Itulah fitnah yang telah di makan oleh mereka sejak sekian lama. Juadah makanan harian mereka adalah fitnah yang tiada henti.

Benar. Najib memang kaya. Namun kekayaannya datang bersama tanggungjawab yang besar kepada rakyat. Ini dibuktikan melalui khidmat baktinya selama ini. Dengan bantuan yang tidak putus-putus kepada rakyat yang memerlukan melalui persendirian mahupun melalui yayasan-yayasan dan NGO yang di anggotai oleh keluarganya. Keluarga bangsawan semenangnya memang memiliki kekayaan. Bukan seperti anak seorang doktor klinik yang bila bapanya jadi Perdana Menteri, anaknya berlumba-lumba jadi billionaire.

Malahan di ceritakan bahawa almarhum ayahandanya, Tun Abdul Razak menerima penghormatan tertinggi Bangsawan Bugis bergelar "La Tatta Ambralla Daeng Manesa" (Perkasa, Pahlawan, Tetap Sekali, Teguh Pendirian dan Laksamana). Beliau turut menerima keris pusaka pahlawan Bugis bersalut emas berusia lebih 200 tahun pada 1972. Bersekali dengan sebuah kapal layar lagenda Bugis, Pinisi yang sarat muatan (muatan penuh 70 tan). (Zainuddin Maidin : Jejak Bertapak Seorang Patriot).

Gambaran Kapal Lagenda Bugis Pinisi yang di hadiahkan kepada Tun Abdul Razak.
Sesungguhnya, orang Islam yang hasad memang tak senang lihat orang Islam lain kaya raya. Bila nampak orang Islam lain kaya raya, mereka ingat dia makan harta haram. Selama aku hidup, tak pernah lagi aku tengok orang dalam sejarah Islam, ada orang Islam yang kaya dari hasil merompak mahupun menyamun kecuali orang kafir dan munafik pendusta.

KENAPA NAK DENGKI?

Orang Islam yang dapat rezeki dengan cara halal jangan kau persoalkan rezeki dia. Kerana dengan rezeki dia itu, dia bayar zakat, dia bantu orang Islam lain, dia bayar cukai, dia derma kat masjid, dia buat ibadah qurban, dia sedekah, dan banyak lagi dia akan buat.

Sebab itu Allah akan tambah-tambahkan rezeki dia. Sebab itu juga zaman Najib jadi Perdana Menteri, Allah bagi negara ini rezeki yang melimpah ruah asbab kebaikan pemimpin seperti dia yang selalu bantu orang yang memerlukan dan susah.

Tapi apa yang dia dapat adalah pengkhianatan, fitnah yang tak pernah putus, doa yang buruk. Ketahuilah setiap doa itu Allah dengar. Allah akan makbulkan. Sama ada cepat atau lambat. Sama seperti doa orang-orang PAS di Kota Bharu. Doa laknat KO BN. Dan Allah makbulkan. Dan lihat sekarang apa jadi? Kaum muslimin menjadi hina di negara mereka sendiri.

Teruslah berkata benar. Tetap berkata benar. Kerana hanya dengan berkata benar sahaja kita mampu menewaskan kepalsuan. Kerana di akhir zaman ini adalah di zaman fitnah berleluasa. Kerana di akhir zaman ini juga zaman di mana para ulama bingung. Kerana di akhir zaman ini juga di mana umat Islam yang di lidahnya sering menyebut nama Allah (rajin beribadah, zikir, kuliah) akan keluar dari Islam (murtad / jadi munafik) selaju anak panah di lepaskan dari busur.

Kerana di akhir zaman ini juga, manusia jadi binatang, iaitu di mana lelaki meniduri lelaki dan wanita meniduri wanita.

Maka sebagai seorang yang berfikiran waras dan berakal. Teruslah berkata benar. Tidak ada apa yang perlu kamu takuti. Kerana memerangi golongan binatang itu adalah umpama jihad fi sabilillah.

SABDA RASUL ITU BENAR.

Semua yang di sabdakan dalam hadis dan apa yang telah berlaku di zaman kini telahpun terbukti bahawa Sabda Rasulullah itu benar.

Tinggal sahaja sama ada kita mahu percaya atau tidak. Kerana di akhirnya, kita juga yang akan menerima hukum atas apa yang kita perbuat.


- Pendekar Berkuda -
Selagi Najib Razak Dan Keluarganya Tak Miskin Merempat, Selagi Itu Kaum Kafir Dan Munafik Tak Akan Puas Hati. Selagi Najib Razak Dan Keluarganya Tak Miskin Merempat, Selagi Itu Kaum Kafir Dan Munafik Tak Akan Puas Hati. Reviewed by Pendekar Berkuda on 8:40:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!