Senarai Nama Calon PRK Cameron Highland (P078) 2019

Senarai Nama & Profil Calon PRK Cameron Highland (P078) Barisan Nasional, Pakatan Harapan & Bebas.


PERTANDINGAN empat penjuru akan berlaku pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Cameron Highlands kali ini.

Ia membabitkan calon Pakatan Harapan (PH); M Manogaran, Calon Barisan Nasional (BN), Ramli Mohd Noor serta dua calon bebas iaitu Sallehudin Ab Talib dan Wong Seng Yee.

Pusat penamaan calon ditutup tepat 10 pagi hari ini dan pengumuman rasmi calon bertanding akan diumumkan Pegawai Pengurus PRK Cameron Highlands, Datuk Ishak Md Napis, seawal jam 10.30 pagi.
PROFIL CALON BARISAN NASIONAL

PROFIL CALON PAKATAN HARAPAN


CALON BEBAS SALLEHUDIN AB TALIB


Nama : Sallehudin Ab Talib 
Umur : 61 Tahun 
Asal : Pahang
Pekerjaan : Peneroka / Bekas Pensyarah Kanan Institut Pendidikan Guru (IPG) Kampus Tengku Ampuan Afzan Lipis 
CALON BEBAS WONG SENG YEE


Nama : Wong Seng Yee
Umur : 41 Tahun
Asal : Pahang
Pekerjaan : Pekebun Bunga
Senarai Nama Calon PRK Cameron Highland (P078) 2019 Senarai Nama Calon PRK Cameron Highland (P078) 2019 Reviewed by Pendekar Berkuda on 7:14:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!