Lim Kit Siang Mati Lemas Di Telok Intan

Lim Kit Siang ditemui mati lemas ketika melakukan lawatan kerja di Telok Intan, Perak. 

Lim Kit Siang Bersama Dyana Sofya of Telok Intan - Kredit Google

Mayat mangsa, Lim Kit Siang, 30, dijumpai oleh sekumpulan nelayan pada pukul 9.55 pagi kira-kira dua kilometer dari lokasi terakhir dia dilihat terjatuh.

Lelaki tersebut yang dilaporkan hilang selepas terjatuh ke dalam Sungai Bidor ketika melakukan kerja-kerja pemasangan paip di Ladang Sussec, Langkap di sini kelmarin ditemui mati lemas pagi tadi.Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Teluk Intan, Mohd. Azroisan Wahab berkata, operasi yang memasuki hari ketiga disambung seawal pukul 8 pagi bermula dari Kampung Kloster ke lokasi mangsa terjatuh.

“Operasi mencari dan menyelamat (SAR) mangsa turut dibantu unit anjing pengesan (K9) Jabatan Bomba dan Penyelamat selain pencarian menggunakan dua buat bot aluminium.

“Pasukan SAR melakukan pencarian dengan menggunakan peralatan khas dan mangsa berjaya ditemui sekumpulan nelayan kampung tersebut pada jarak dua kilometer dari lokasi mangsa terjatuh,” katanya.
TRENDING : 

Tambah Mohd. Azroisan, mangsa disahkan meninggal dunia oleh pasukan perubatan yang hadir sebelum diserahkan kepada pihak polis untuk tindakan lanjut.

“Seramai 43 anggota termasuk Polis Diraja Malaysia dan Angkatan Pertahanan Awam Malaysia (APM) terlibat dalam operasi tersebut.

“Operasi tamat sepenuhnya pada pukul 11 pagi,” katanya.

Sumber Berita Asal : Kosmo!

KOMEN PB

Aduh.. baru nak eksaited baca berita nih. Rupa-rupanya orang lain. Pada mulanya mati-mati saya ingat Lim Kit Siang bapak Lim Guan Eng tuh. Sekali baca ke bawah terus down. Nyawa dia memang liat betul.

Anda juga rasa kecewa? Syabas! Anda tidak berseorangan kerana saya juga seperti anda! Kah kah kah.

- Pendekar Berkuda -
UNTUK BACAAN ANDA :

Lim Kit Siang Mati Lemas Di Telok Intan Lim Kit Siang Mati Lemas Di Telok Intan Reviewed by Pendekar Berkuda on 4:33:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!