Lelaki Biadab Eric Liew Menuduh Yang Di Pertuan Agong Berzina. Lihat Apa Yang Di Lakukan Oleh Rakyat Malaysia Untuk Raja Mereka


"Terlalu sibuk berzina dengan pengantin barunya." - Eric Liew biadab.Seorang lelaki keturunan Cina yang biadab bernama Eric Liew telah menghina mantan Yang Di Pertuan Agong, Sultan Muhammad Faris Petra (Sultan Muhammad V) dengan kata hinaan yang sungguh-sungguh keji dan biadab yang tak boleh di maafkan di ruangan komen sebuah kumpulan facebook bernama TTDI.

Anda boleh melihat sendiri penghinaan lelaki tersebut dalam gambar di atas.

Komen lelaki biadab tersebut telah di cetak layar dan menjadi tular di Facebook, Instagram, Twitter.

Penghinaan yang tidak boleh di maafkan kepada salah seorang Raja dan Sultan yang menjaga hal ehwal agama Islam dan Hak Istimewa Orang Melayu di negara ini.


Akibat kemarahan kepadanya, para netizen telah bertindak mencari semua maklumat berkaitan dengannya sehinggakan laman facebook milik syarikat tempatnya berkerja juga di serang oleh BBM (Bawang Briged Malaysia).

Dan akibat asakan keterlaluan oleh netizen, laman facebook syarikat lelaki biadab ini, Cisco System Malaysia Sdn Bhd telah bertindak menutup bahagian review laman tersebut sehingga diberitahu kelak.


Begitu juga yang berlaku kepada laman facebook Cisco ASEAN yang mana laman tersebut telah di serang baik melalui pm ataupun melalui komen oleh netizen yang tidak berpuas hati dengan tindakan pekerja mereka yang tidak sensitif kepada warganegara Malaysia.


Mereka berfikiran bahawa sebagai sebuah syarikat professional, Cisco sewajarnya lebih mendidik pekerja mereka jadi seorang yang lebih sensitif dan sopan kepada khayalak awam.

Malahan mereka pergi lebih jauh sehingga menyerang apa sahaja yang mungkin berkaitan dengan lelaki biadab ini termasuklah laman rasmi Kansas University, Amerika Syarikat telah di serang dengan komen yang bertali-arus oleh netizen yang marah kepada lelaki biadab ini.


Tindakan para netizen ini wajar di puji kerana mereka telah lama menahan sabar akibat kebiadaban demi kebiadaban yang di lakukan oleh warganegara yang kurang ajar ini.

Sekalipun lelaki biadab tersebut, Eric Liew telah meminta maaf, sudah pasti rakyat Malaysia yang prihatin tidak akan semudah itu memaafkannya. Bahkan ada yang menyuruh beliau di tangkap di bawah Akta Hasutan dan Akta SKMM. Tidak kurang juga yang menyuruh dia di hantar ke Thailand dan juga ke Tongsan (China).

Anda masih mahu berdiam diri melihat penghinaan demi penghinaan yang di lakukan kepada agama, negara, bangsa dan juga raja-raja dan sultan anda? Teruskan. Rakyat yang prihatin seperti mereka pasti akan menjadi musuh anda suatu hari nanti.


Untuk para netizen yang sangat berani ini. Saya tabik dan salute anda! Andalah penjaga negara yang sebenar di masa depan.

-PBLEGACY/PENDEKARBERKUDA-Lelaki Biadab Eric Liew Menuduh Yang Di Pertuan Agong Berzina. Lihat Apa Yang Di Lakukan Oleh Rakyat Malaysia Untuk Raja Mereka Lelaki Biadab Eric Liew Menuduh Yang Di Pertuan Agong Berzina. Lihat Apa Yang Di Lakukan Oleh Rakyat Malaysia Untuk Raja Mereka Reviewed by Pendekar Berkuda on 4:43:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!