"Dulu saya cadangkan kepada Khazanah Nasional untuk labur dalam Grab tapi mereka tak mahu." - Najib

"Sudah tentu, Khazanah kesal sekarang kerana syarikat Grab kini sudah bernilai US$11 billion (RM46 bilion)."


Beliau mengatakan demikian dalam status facebook yang dimuat naik oleh beliau berkaitan isu pemandu teksi dan perkhidmatan e-hailing.Dalam status tersebut, beliau telah menulis.

"Ada kemungkinan fitnah isteri saya pemilik Uber dan Grab ini timbul apabila saya mencadangkan kepada Khazanah Nasional untuk untuk melabur dalam Grab ketika mereka baru bermula kerana saya dapat lihat potensi dalam syarikat ini."

"Bagaimanapun, selepas membuat penilaian, Khazanah tidak membuat pelaburan dalam Grab dan saya tidak meneruskan lagi kerana saya menghormati pendirian mereka."

"Sudah tentu, Khazanah kesal sekarang kerana syarikat Grab kini sudah bernilai US$11 bilion (RM46 bilion)." - Najib Razak


"Dulu saya cadangkan kepada Khazanah Nasional untuk labur dalam Grab tapi mereka tak mahu." - Najib "Dulu saya cadangkan kepada Khazanah Nasional untuk labur dalam Grab tapi mereka tak mahu." - Najib Reviewed by Pendekar Berkuda on 3:57:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!