Berang di "troll" oleh Najib, Khalid Samad balas dengan 3 posting berturut-turut dalam satu malam.

Tak puas hati kena troll dengan Najib Razak dan di bambu oleh netizen di facebook beliau, Menteri Wilayah Persekutuan, Khalid Samad bertindak memuat naik 3 posting untuk membalas posting tersebut.


Berang kerana di troll, Khalid Samad tak tidur malam sehinggakan terpaksa memuat naik 3 status berturut-turut untuk membalas troll yang di kenakan ke atas nya oleh Najib Razak. Halah2... sentap ke YB?


Namun begitu, tindakan beliau telah mendapat response daripada Najib Razak dengan memuat naik status balasan.

--------------------------------------

Ya, benar seperti yang apa beberapa orang netizens sudah perhatikan.

Memang saya telah ke page FB Khalid Samad pagi ini untuk "like" posting dia kerana saya tengok beliau amat tak puas hati dengan posting saya semalam sehingga terpaksa membuat beberapa posting berturut-turut untuk cuba membalas dendam.

Kenapa serius sangat, YB menteri?

Rileks lah.

Tak apa. Saya beri sedikit sokongan.

P.S. Baju saya warna "peach", bukan oren. - Najib Razak 
Kredit Gambar : Abu Leman
Berang di "troll" oleh Najib, Khalid Samad balas dengan 3 posting berturut-turut dalam satu malam. Berang di "troll" oleh Najib, Khalid Samad balas dengan 3 posting berturut-turut dalam satu malam. Reviewed by Pendekar Berkuda on 4:44:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!