Akibat Serangan Netizen, Era Malaysia Padam Post dan Tutup Bahagian Recommendation. #TakutApaBossKu?

Akibat serangan netizen kerana memuatnaik satu post berkaitan dengan Filem The Kleptocrats, Era Malaysia mendapat malu besar.


Inilah akibatnya apabila menjadikan dakyah politik pihak kerajaan yang telah di ketahui suka berbohong, berdusta, mengkhianati rakyat dan menyusahkan rakyat sebagai propaganda politik mereka, akaun Facebook radio Era Malaysia teruk di serang oleh netizen.Disebabkan oleh serangan tersebut, post yang berkaitan telah di padam oleh mereka dan mereka bertindak menutup ruangan recommendation yang mana sebelum ini rating mereka adalah 4.5 ke atas. Namun akibat serangan netizen, rating mereka telah menyusut ke paras 3.8 setakat artikel ini di tulis.Jangan main-main dengan kemarahan rakyat di kalangan netizen! Mereka juga mempunyai kuasa mereka sendiri. Dengan hanya bersenjatakan akaun facebook mereka, sesebuah jenama boleh runtuh dan mendapat malu besar! Honda dah pun merasa.
Akibat Serangan Netizen, Era Malaysia Padam Post dan Tutup Bahagian Recommendation. #TakutApaBossKu? Akibat Serangan Netizen, Era Malaysia Padam Post dan Tutup Bahagian Recommendation. #TakutApaBossKu? Reviewed by Pendekar Berkuda on 1:11:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!