Surat Cinta Mujahid Yusuf Rawa Kepada Nurul Izzah Bikin Ramai Netizen Loya

Surat Cinta Mujahid Yusuf Rawa Kepada Nurul Izzah Bikin Ramai Netizen Loya. Ramai yang rasa nak loya dan nak muntah baca surat luahan Menteri Agama kepada Nurul Izzah yang telah meletakkan jawatannya dalam PKR.


Dengan berbahasa kekanda adinda, Mujahid telah mengarang surat terbuka yang panjang berjela. Yang membaca luahan perasaan Mujahid itu pula ramai yang loya tekak dan mual. Tak ada hujan tak ada ribut, tiba-tiba Mujahid bagi surat terbuka melalui facebook. Tak sangka ada Menteri yang bodoh macam ni jadi Menteri Agama.

Kalangan netizen memberikan komen yang bermacam-macam. Yang paling banyak dramatik adalah yang petik lagu Kekanda Adinda. Kah kah kah.


Ada yang komen apasal tak guna whatsapp sahaja? Takkan tak pandai guna whatsapp? Bodoh apa menteri agama ni.


Tak kurang juga yang buat troll dengan guna nama Mujahid dan Izzah. Inilah padahnya bila Menteri tak tahu beza antara peribadi dan professional. Dah berpuluh tahun jadi pembangkang. Perangai susah nak ubah.

Ramai yang buat meme tentang Menteri Agama yang dah jadi Menteri Dugong nih.




Lain kali dah jadi menteri tu buatlah perangai menteri. Bukan bawak perangai tak semenggah macam ni. Memalukan! Kot ye pun nak luahkan perasaan kat anak janda orang, janganlah di depan umum. Apa biol lah kamu ni Mujahid.

Bodoh.


Surat Cinta Mujahid Yusuf Rawa Kepada Nurul Izzah Bikin Ramai Netizen Loya Surat Cinta Mujahid Yusuf Rawa Kepada Nurul Izzah Bikin Ramai Netizen Loya Reviewed by Pendekar Berkuda on 7:23:00 PTG Rating: 5

1 ulasan

  1. Ini lah menteri paling bodoh dalam malaysia....menteri agama pulak tu...tunjuk lah contoh paling baik sikit bingai...

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!