PADU! Surat Ayahanda Rani Kulop Kepada Mujahid


Tak ada hujan tak ada ribut, tiba-tiba timbul surat yang dikatakan tulisan Ayahanda Rani Kulup kepada Mujahid Yusuf Rawa. Baca setiap ayat dia memang bikin panas dan padu sekali menikam ke jantung. Kah kah kah.

"Selamat Hari Gatal.. Marry me Nurul Izzah Anwar.." - tulisnya.


WARKAH DARI AYAHANDA RANI KULUP UNTUK MUJAHID RAWA

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله وبركاته
Ke hadapan Mujahid yang ayah kesian je baca warkah kamu

Tahukah adinda, Melaikat Maut datang menjenguk kita sebanyak 70 kali sehari? Jadi bagaimana adinda sebagai menteri agama tak sedar sedar diri ke dah tua dan tak lama lagi nak gol? Bermadah cordova colombia sampai tak boleh tidor layan dapor ke bagai pikirkan Izzah?

Menulis , bermadah, berpujangga macam orang gila sampai berlendir sambil tulis sambil tangan dalam seluor ke malaun?


Adinda yang bangang, adinda ni penyapu ke penyodok? adinda dilantik untok pikirkan rakyat bukan pikirkan Izzah atau mana mana janda letop lah bingai.

Artikel Berkaitan : Warkah Cordova : Najib Tempeleng Mujahid

Adindaku Mujahid Rawa

Nama adinda adalah Mujahid (pejuang islam) . Tapi kenapa gaya adinda ni jiwang. Cerita zuriat bagai,macam kucing nak mengawan bawah tayar bas.

Kekanda Lop ingin bertanya, masa adinda jahit melihat wajah adinda Izzah semasa dalam salah satu siri ceramah di Melaka hujung tahun 90an...dan kini sudah 2018 jadi persoalannya Atok pembohong atau Anwar peliwat? Lihatlah wajahnya masih remaja dan mentah terpaksa berada di atas pentas membela ayahnya yang difitnah dan diaibkan, Ya Allah kukuhkan jiwa anak ini." Itulah bisikan doa wakanda waktu itu. Alhamdulillah era reformasi hujung 90an untuk melawan MAHAFIRAUN telah membawa kekanda berada di atas pentas politik sehingga kekanda memutuskan untuk bertanding pada PRU 1999.

Adinda Mujahid,

Orang hanya kenal Tn Hj Rawa, tapi orang tak kenal pon anaknya siapa Mujahid. Kamu dapat pangkat Menteri pon sebab nama bapak kamu bukan sebab kehebatan kamu.

Artikel Berkaitan : Surat Mujahid Bikin Ramai Netizen Loya

Tapi inilah menteri sekarang, dihantar pergi obesi, dia dah mula membayangkan drama telenovella spanish.

Berita terbaru dari dapor rumah .. Izzah muntah muntah baca Warkah Mujahid..

Sempena nak 2019 ni ayah ucapkan Selamat Hari Gatal.. Marry Me Nurul Izzah Anwar


Sekian,

Yang Benar,

Ayahanda Rani Kulup
(Yamaha Sokan Danok - Changlun - Lipat Kajang - Parit Sulong)


PADU! Surat Ayahanda Rani Kulop Kepada Mujahid PADU! Surat Ayahanda Rani Kulop Kepada Mujahid Reviewed by Pendekar Berkuda on 8:03:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!