Mahathir Berlakon Makan Kat Mamak. Cucu Melantak Kat Restoran Mewah.

Mahathir Berlakon Makan Kat Mamak. Cucu Melantak Kat Restoran Mewah. Begitulah keadaan yang di lihat dalam kehidupan keluarga Mahathir. Bukan sesuatu yang pelik mereka ini bijak berlakon.

Tidak beberapa lama dahulu, untuk menunjukkan bahawa beliau mesra rakyat, Mahathir memilih untuk makan di restoran mamak. Dengan gambarnya menjadi viral dan di kongsikan oleh media propaganda mereka.

Itupun hanya minum dan bukannya menjamah makanan. Sigh.Sekalipun begitu, ianya berbeza pula dengan kehidupan anak cucu dan menantunya sendiri. Cucunya yang lebih dikenali sebagai Ally Mukhriz terang-terang berkongsi sedang makan di restoran mewah ketika menyambut Krismas.
Semua ini belum lagi termasuk gambar menantunya, isteri Mukhriz yang bergaya sakan dengan koleksi handbag mewah. Mahathir hanyalah sedang berlakon untuk memperdaya orang-orang jahil dan bodoh. Tetapi bukan orang yang melihat dan tahu beza antara lakonan dan kebenaran.


Itu baru sedikit. Banyak lagi kemewahan mereka yang tak terbatas. Mukhriz sendiri seringkali berlakon pakai jubah pakai kopiah. Tapi hakikatnya itu semua hanyalah samaran dan lakonan untuk mengelabui khalayak.

Orang bodoh memang akan terperdaya dengan mudah. Maka janganlah kalian menjadi bodoh.

Mahathir Berlakon Makan Kat Mamak. Cucu Melantak Kat Restoran Mewah. Mahathir Berlakon Makan Kat Mamak. Cucu Melantak Kat Restoran Mewah. Reviewed by Pendekar Berkuda on 8:23:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!