Videographer Majlis Kahwin Murah di Kuala Lumpur & Selangor

Sedang mencari jurugambar dan jurufoto / videographer majlis kahwin perkahwinan yang murah di Selangor dan Kuala Lumpur? Tidak kisahlah anda berada di kawasan mana sekalipun. Baik itu KL, Subang Jaya, Petaling Jaya, Damansara, Sungai Buloh, dan kawasan-kawasan yang berhampiran.


Mendapatkan gambar dan pemandangan yang cantik ketika majlis perkahwinan adalah idaman pasangan yang berkahwin. - Gambar Hiasan

Sebelum itu, meh saya cerita sikit pasal videografi majlis perkahwinan. Semua orang nak abadikan majlis paling penting dan bersejarah dalam kehidupan mereka untuk kenangan di masa depan dan anda juga mungkin mahukannya. Tapi bajet kurang pula dan hanya mampu sekadarnya. Ramai yang hampa tak tahu nak buat macam mana lagi.

Nak bayar sewa photografer bapak la mahalnya zaman sekarang. Nak upah videografer apatah lagi. Bukan senang nak buat video lawa dan ambil shoot yang cantik dan menarik. Tak semua orang boleh buat kerja ni. Tambah2 lagi bab editing.

Jadi, kenapa tidak anda gunakan khidmat videographer yang murah dan berpatutan yang bersesuaian dengan bajet anda? Mungkin bajet anda tak sampai RM1000 atau lebih sikit dari itu. Why not anda gunakan khidmat jurugambar dan videographer yang berbaloi untuk bajet anda.

Beberapa perkara yang perlu anda pertimbangkan sebelum mengupah videographer ataupun jurugambar majlis perkahwinan anda dan pasangan.
  • Bajet yang anda peruntukkan.
  • Video yang bagaimana anda mahukan.
  • Kos perjalanan dan jarak untuk videographer dan jurugambar datang ke tempat anda.
  • Kos makan minum jika perlu.
  • Dan lain-lain kos yang anda fikir perlu ada.
  • Jenis kamera dan peralatan yang akan di gunakan oleh jurugambar dan videographer berkenaan.
Semua senarai di atas adalah senarai kecil saja yang perlu anda pertimbangkan sebelum mengupah khidmat videographer mahupun jurugambar untuk majlis perkahwinan anda. Ia penting supaya anda tidak kecewa dengan hasil yang mungkin tidak memuaskan hati anda dan pasangan nanti.

Perlu di ingat. Bila sebut pasal murah. Anda boleh tahu bahawa ianya tak setaraf dengan standard para artis  selebriti dan orang-orang kaya. Dan sudah pastilah anda boleh agak bagaimana hasilnya nanti. Jadi, saya ingin berikan anda cadangan yang mungkin anda boleh pertimbangkan untuk mendapatkan hasil yang memuaskan hati anda. Teruskan membaca.

Jurugambar & Videographer Majlis Perkahwinan Murah di Selangor & KL Majlis Perkahwinan anda adalah kenangan yang patut di abadikan untuk tatapan masa depan. - Gambar Hiasan

FramedPerSecond Videographer Majlis Perkahwinan Murah.

DI asaskan oleh anak muda yang bercita-cita tinggi untuk menjadi photographer dan videographer yang hebat dan setaraf professional, FramedPerSecond adalah satu servis perkhidmatan merakamkan gambar video untuk majlis-majlis dan event yang murah dan berbaloi di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Khasnya di sekitar Damansara , Kota Damansara, Sungai Buloh dan Taman Tun Dr Ismail.

Jika anda sedang mencari servis jurugambar dan videographer pada bajet yang murah dan berpatutan di kawasan yang saya sebutkan, anda mungkin boleh mempertimbangkan kepakaran beliau. Saya tak kata beliau yang terbaik. Tetapi anda boleh gunakan servis beliau untuk sesuaikan dengan bajet anda.

Jurugambar & Videographer Majlis Perkahwinan Murah di Selangor & KL

Servis Yang Di Tawarkan Oleh FramedPerSecond®.

1. Videografi Majlis Perkahwinan.

Yang ni tak perlu dah di beritahu. Memang di buat pun. Anda cuma tinggal dapatkan maklumat lanjut daripada beliau bagaimana kerja-kerja tersebut boleh di laksanakan. Cukup murah. Ya. Cukup murah yang bersesuaian dengan bajet anda.


2. Videografi Dan Jurugambar Majlis Konvokesyen & Event

Nak rakamkan detik-detik indah ketika anda berjaya menggenggam segulung ijazah perjuangan anda di dewan kuliah dan kolej universiti dan sekolah dan tadika? Hubungi saja FramedPerSecond® untuk maklumat lanjut.


3. Gambar Video Untuk Iklan Produk.

Ingin membina jenama anda dengan iklan video seperti di kaca TV? Anda mungkin patut mencuba servis yang ditawarkan oleh FramedPerSecond®. Lihat video di bawah untuk contoh video yang boleh anda dapatkan. Harus di ingat. Setiap produk menjanjikan video yang berlainan.

Bagaimana Nak Hubungi FramedPerSecond®

Anda telahpun melihat semua servis yang ditawarkan oleh FramedPerSecond®. Anda berminat nak guna? Nak tahu lebih detail? Nak dapatkan maklumat lanjut? Nak konsultasi percuma? Anda boleh terus hubungi beliau.

Jurugambar & Videographer Majlis Perkahwinan Murah di Selangor & KL

Videographer Majlis & Event Murah  |  FramedPerSecond®

Facebook : FramedPerSecond®
Instagram : FramedPerSecond®


Semoga bermanfaat. - Pendekar Berkuda.
Videographer Majlis Kahwin Murah di Kuala Lumpur & Selangor Videographer Majlis Kahwin Murah di Kuala Lumpur & Selangor Reviewed by Pendekar Berkuda on 3:03:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!