Kebisuan Sabtu | Dunia Ini Terlalu Kejam


Terkadang, dunia ini terlalu kejam untuk kita tahu apa ertinya sebuah perjalanan yang ternoktah di garis perjalanan kehidupan. Tiada apa yang boleh kita lakukan kecuali menghadapinya dengan penuh kesabaran dan daya juang yang tinggi.  Semoga di dalam setiap perjalanan anda, anda mampu menempuhi segala ranjau dan rintangan yang melanda. Itulah yang dinamakan akan ia satu perjalanan kehidupan yang pasti.  Salam perjuangan dan salam sejahtera.


Kebisuan Sabtu | Dunia Ini Terlalu Kejam Kebisuan Sabtu | Dunia Ini Terlalu Kejam Reviewed by Pendekar Berkuda on 11:42:00 PTG Rating: 5

1 ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!