ILA DAMIAA RUPANYA... @iladamiaa

Salam sejahtera..

Masih ingat lagi lagu Malaysian Boy yang ada seorang gadis tu menyanyi chorus lagu dia? Pendekar tertanya-tanya siapa nama gadis itu...orangnya taklah cantik macam ramai lagi artis seksi-seksa-tayang bodi-tunjuk peha yang ada dalam malaysia nih... Tapi suara dia memang kelassss... Suka dengar part dia nyanyi lirik lagu tuh... lantunan vokal..intonasi suara...memang sesuai sangatlah...

Bawaku ke mana saja kau suka
Timur selatan barat atau utara
Dampingi aku selalu
You’ll be my Malaysian boy
Malaysian boy


Memang sedap melodi dan paduan suara dia...dah lama pendekar tertanya-tanya nama dia ni... Rupa-rupanya nama dia Ila Damiaa Johar ..(^_^)


Okay dah tahu...rupa-rupanya dia adalah salah seorang daripada peserta mentor dulu..

Dah-dah...maaf mengganggu...pendekar suka suara dia... siyes....ekekeke...

tata....
ILA DAMIAA RUPANYA... @iladamiaa ILA DAMIAA RUPANYA... @iladamiaa Reviewed by Unknown on 11:33:00 PTG Rating: 5

3 ulasan

  1. betol..sedap suare dye..sllu dgr lagu ni kt era ^_^

    BalasPadam
  2. memang suara dia best auwww=)
    dia anak buah si joe rasanya

    BalasPadam
  3. akak tak pernah dengar pulak lagu ni, ketinggalanlah akan ni kan?hehehe

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!