Siapakah Abang Ensem? Ebook Hartanah.

Abang Ensem? Siapakah Dia? Seorang yang terkenal dengan himpunan #tiphartanah miliknya yang selalu dikongsikan di Facebook dan Blog dia. Aku sendiri kenal dia in person yang membolehkan aku menghentam dia ikut kepala aku sahaja. Haha.

Abang Ensem : Ensem ke mamat nih? 


Jika kamu adalah peminat pelaburan hartanah dan minat mengumpul rumah-banglo-kondominium dan hartanah sebanyak-banyaknya, kamu pasti kenal mamat pink ini. Jika tidak, boleh baca kat google siapa mamat nih.

Kaedah Mendapatkan Rumah Below Market.


Mamat pink ini telah banyak mengongsikan #tiphartanah yang mahal yang dah berjaya membantu ramai orang untuk membeli hartanah pertama mereka dan juga ada di antaranya mendapatkan hartanah dengan harga di bawah nilai pasaran atau dengan bahasa property nya "rumah below market".

Ebook Himpunan #TipHartanah Abang Ensem.


Aku adalah orang yang mencadangkan mengenai ebook Himpunan Tiphartanah Abang Ensem ini kepada mamat ini. Dari cadangan mintak halal untuk memprintscreen status beliau yang aku rasa sangat bernilai dan sangat mahal dalam pandangan aku sehinggalah kepada pelaksanaan pelan dan proses membikin ebook mahal ini.

Apa yang ada di dalam ebook ini hanyalah sebahagian daripada apa yang telah ada di dalam status beliau. beliau mempunyai hak mutlak terhadap status tersebut dan aku adalah orang yang diberikan amanah. Maka aku perlu memegang amanah.

Kenapa Ebook #TipHartanah Wajib Di Miliki?


Ebook ini adalah seumpama nota paling ringkas paling sempoi paling lengkap yang perlu setiap orang ada sebelum melibatkan diri secara serius dalam hartanah. Termasuk bagaimana untuk memiliki rumah pertama dengan budget yang sedikit ataupu langsung tak ada modal.

Semuanya di ajarkan oleh beliau dengan bahasa yang paling sempoi dan kadang-kadang lucu dan kelakar. Inilah yang tidak ada di dalam mana-mana ebook ataupun buku-buku orang lain.

.
Klik Gambar Untuk Tempah Humpunan #TipHartanah Abang Ensem

Jika berminat untuk memiliki buku ini. Kalian boleh klik di gambar di atas ataupun terus PM aku di facebook ataupun terus whatsapp aku di +6017-9772303.

Antara yang bakal kalian dapati dari ebook ini adalah lebih 100 #TipHartanah Super Mahal yang sepatutnya boleh di caj RM10 untuk setiap tip tapi kalian boleh dapat dengan harga yang super murah yang kalian tak akan dapat daripada orang lain. Pasti !.

Jualan mungkin akan di tutup bila-bila masa dan pastikan kalian tak terlambat lagi untuk memilikinya.

tags : seminar hartanah abang ensem, himpunan tiphartanah , #tiphartanah abang ensem, siapa abang ensem, beli rumah below market, rumah below market, harga rumah below market, teknik cepat lulus loan rumah.
Siapakah Abang Ensem? Ebook Hartanah. Siapakah Abang Ensem? Ebook Hartanah. Reviewed by Unknown on 1:37:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!