Gambar Manusia Hitam Di Panas Terik Kuala Lumpur

Kumpulan Gambar-gambar manusia berpakaian hitam di panas terik bandaraya kuala lumpur. Di tengah-tengah panas itu mereka berarak ke mana-mana sambil melaungkan kata-kata hikmat pujangga dan terpekik terlolong.

Aku?

Gelak je...

Macam tak ada kerja lain nak buat.

Hitam. Simbolik untuk gerakan gelap dan underground. Kalau pelangi? LGBT. muekekekeke...







Komen?

Lantak kau la labu.
Gambar Manusia Hitam Di Panas Terik Kuala Lumpur Gambar Manusia Hitam Di Panas Terik Kuala Lumpur Reviewed by Unknown on 2:48:00 PG Rating: 5

1 ulasan

  1. Tiada benda lain nak dibuat, banyak masa dorang pergi terpekit terlilong tanpa faedah.

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!