Manfaat Vivix Shaklee

Vivix Shaklee adalah sejenis serum anti penuaan yang mempunyai pelbagai manfaat. Kandungannya terdiri daripada beberapa jenis ekstrak buah-buahan dan tumbuhan.


Anggur Hitam (hutan)

Merupakan satu-satunya anggur yang mempunyai lebih dari satu kromosom ( anggur liar yang mempunyai 20 kromosom ), ahli sains percaya ini mengukuhkan lagi polyphenolnya yang berkualiti untuk awet muda. Ia juga mengandungi asid ellargik sejenis fitonutrien yang tidak ditemui di dalam anggur jenis lain, dalam kepekatan tinggi yang mempunyai ciri-ciri anti-kanser, anti-virus dan anti bakteria.

 Seterusnya bersama ahli sains dari Universiti Georgia, membangunkan satu proses ektraksi sejuk dan lembut, untuk menjamin satu ekstrak bermutu tinggi dengan aktiviti biologi tertinggibagi menghasilkan profil polyphenol yang kuat di dalam vivix bagi proses anti penuaan cellular vivix.

2) Purple Carrot 

 Sumber vitamin A terbaik, mengandungi fitokimia termasuk carotenoid, phenolics, polyacetalenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. juga mengandungi anthocyanins. Anthocyanins sejenis antioksida yang berkualiti tinggi merupakan anti-kanser, anti-radang, anti-mikrobial dan baik untuk saluran darah, lipoprotin dan platelet, mengurangkan risiko penyakit koronari jantung. Purple Carrot juga mengandungi asid klorogenik dipercayai sangat baik untuk masalah diabetik.

 3) Elderberry Elderberry 

mengandungi flavonoids, ciri antioksida yang kuat, mengukuhkan mengukuhkan sistem immun melawan jangkitan virus dan bakteria. Juga sekali lagi kaya dengan anthocyanin, ie anti-radang, juga baik untuk sakit otot, sakit atau demam yang berkaitan selsema atau influenza. Elderberry juga mengandungi vitamin A,B dan C dan nutrien seperti asid amino, caretonoid, tannin dan rutin. 

Lain-lain manfaat elderberry ialah mampu mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular, strok dan serangan jantung, pengurangan stress, penglihatan, penghadaman, jangkitan yeast, astma, batuk, sesak hidung dan dada dan diabetes.

 4) Polygonum Cupidatum 

 Tumbuhan Polygonum Cupidatum berasal dari asia, juga terdapat di Amerika Utara dan Eropah. Polygonum Cupidatum merupakan sumber komersial ravestrol yang penting melawan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan dan memanjangkan usia, dari segi kajian purata jangkahayat akan datang ialah 120 tahun. Penemuan Revolusi _

 Vivix Shaklee Melawan Penuaan Pada Tahap Sellular Di dalam kajian makmal ramuan Vivix Shaklee telah menunjukkan ia memberi impak kepada empat mekanisma utama penuaan pada tahap sellular.

 Kesimpulan 

dari kemampuan Vivix Shaklee memberi begitu banyak manfaat melalui formulasi 4 berries terbilang digabungkan dengan teknologi The Shaklee Different seolah mampu memberi 1001 macam Manfaat kepada orang ramai.

sumber : pengedar shaklee.
Manfaat Vivix Shaklee Manfaat Vivix Shaklee Reviewed by Pendekar Berkuda on 2:22:00 PG Rating: 5

1 ulasan

  1. Memang memberikan manfaat yang sangat banyak dengan hanya sebotol vivix

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!