Jadual Dan Keputusan Perlawanan Piala Suzuki AFF 2014

Jadual Perlawanan Piala Suzuki AFF 2014 Pusingan Pertama. Piala Suzuki AFF kembali membuka tirai dan menjadi tumpuan peminat bola sepak di Asia Tenggara. Kali ini terdapat 8 pasukan yang bertanding yang dipecahkan kepada dua kumpulan.

JADUAL DAN KEPUTUSAN PERLAWANAN KUMPULAN A 

Kumpulan A dianggotai oleh Filipina, Vietnam, Indonesia dan Laos.


JADUAL DAN KEPUTUSAN PERLAWANAN KUMPULAN B

Kumpulan B dianggotai oleh Malaysia, Myanmar, Singapura dan Thailand. Nampak sangat semua pasukan kuat dihimpunkan dalam satu Kumpulan. haha.


Apa=apapun keputusan perlawanan, bolehlah layari laman web rasmi Piala Suzuki AFF  di http://www.affsuzukicup.com/2014/finals.html

Selamat menonton ! 

Tagged under : keputusan terkini piala suzuki aff 2014, jadual perlawanan piala suzuki aff 2014, siaran langsung keputusan malaysia vs myanmar, malaysia vs singapore, malaysia lawan thailand, keputusan malaysia lawan vs indonesia, singapore, thailand, myanmar.
Jadual Dan Keputusan Perlawanan Piala Suzuki AFF 2014 Jadual Dan Keputusan Perlawanan Piala Suzuki AFF 2014 Reviewed by Unknown on 1:05:00 PG Rating: 5

3 ulasan

  1. apalah nasib sang harimau apabila nak bergomol di kandang singa esok

    BalasPadam
  2. Pergh!! Lega rasanya bila Malaysia berjaya ke separuh akhir

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!