KADAR ZAKAT FITRAH SELURUH NEGARA MALAYSIA 2013

POST UPDATE : KADAR BAYARAN ZAKAT FITRAH NEGERI-NEGERI di Malaysia.

Ramadhan sudah berusia seminggu, syawal pula bakal menjelang tiba. dan salah satu daripada kewajipan di bulan Ramadhan adalah membayar zakat. Zakat ini bukan zakat biasa, ia adalah zakat FITRAH, tahu kenapa zakat fitrah? ha..itulah, lain kali rajin-rajinlah berguru.

Semoga info KADAR ZAKAT FITRAH di bawah ini berguna kepada anda semua. Jangan lupa tunaikan kewajipan anda ya. (^_^)


Psst~! : Dan di antara kewajipan di bulan Ramadhan itu adalah zakat fitrah.Zakat ini bagaikan satu jambatan untuk membolehkan kita mengangkut barangan ke tempat yang seterusnya. "barang" dalam kes di sini adalah amalan kebajikan di bulan Ramadhan, Jangan biarkan amalan kita terbazir begitu sahaja. 
KADAR ZAKAT FITRAH SELURUH NEGARA MALAYSIA 2013 KADAR ZAKAT FITRAH SELURUH NEGARA MALAYSIA 2013 Reviewed by Unknown on 5:43:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!