Trafik Blog oh Trafik Blog.

Bismillah..

Saya rasa blog yang tak berberupdate tidak akan mendapat trafik dari mana-mana especially kalau blog tersebut blog personal. Alkisahnya tanpa Seni Permainan SEO, trafik blog hanyalah boleh dikira dengan jari sahaja banyaknya. 

Kenapa seni permainan SEO? Seni ini saya sendiri yang asaskan namanya. Kerana saya sukakan seni. Tanpa seni, kehidupan ini bagaikan sampah sarap. Aduhai. Kerana seni permainan SEO ini jugalah saya mampu mengekalkan trafik blog ini tanpa perlu bersusah payah untuk menjamin kehadiran pelawat unik. Dengan Google, segalanya mungkin. Keh keh keh.

Adapun SEO ini mementingkan kualiti. Semakin lama permainan SEO bersarang di kebanyakan tempat, semakin berubah dan semakin kreatif pula kebanyakan blogger untuk menarik perhatian crawler robot Google. Terbaek. :-)

Kali ini juga saya mungkin akan kembali semula ke lapangan SEO. Dibandingkan dengan entri basa-basi yang entah apa-apa. Maka ucapkanlah selamat untuk saya ya. (^_^)

Jom berhibur .. keh keh keh...


Trafik Blog oh Trafik Blog. Trafik Blog oh Trafik Blog. Reviewed by Unknown on 5:16:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!