Gempar ! Video Anwar Ibrahim Season7 Papagomo dah Keluar !

Malas aku cakap banyak... tengok sinilah ---> LINK

bak kata papagomo

Gomo seorang yang berugama Islam dan masih lagi tahu adap adap dalam menyampaikan kebenaran buat rakyat Malaysia. Walaupun ramai pihak pembangkang menyatakan Papa Gomo ini seorang yang jahil dan sebagainya namun Gomo hari ini dengan jelas nak menyatakan bahawa dalam diri Gomo ini masih lagi ada perasaan kasihan terutama pada keluarga Dato Sri Anwar Bin Ibrahim.

Saksikan video dibawah ini dan anda boleh nilaikannya sendiri apakah lelaki dalam video tersebut Anwar Ibrahim calon yang kononya nak menjadi Perdana Menteri ataupun sebaliknya. Rakaman asal BERWARNA dan AUDIO yang jelas untuk tatapan rakyat Malaysia.


p/s : Mungkin ada yang mendengar mengenai permasalahan rumahtangga orang lain...apa yang sepatutnya kalian buat adalah diam atau berikan nasihat, damaikan atau satukan kembali...perahu mana tidak dilanggar ombak? Dan bukannya kalian menjadi tukang adu domba kedua-dua pihak seperti DAJJAL, SYAITAN, IBLIS !
Gempar ! Video Anwar Ibrahim Season7 Papagomo dah Keluar ! Gempar ! Video Anwar Ibrahim Season7 Papagomo dah Keluar ! Reviewed by Pendekar Berkuda on 5:19:00 PTG Rating: 5

2 ulasan

  1. assalamualaikum wbt.

    suatu saat macam sukar mahu percaya. suatu saat lagi dalam hati kenapa 'mamat' ni jadi sampai macam gini sekali

    astaghfirullah....

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!