Berita Gempar ! - Selepas Bapa Saiful Bukhari, Kini Shazryl Eskay Pula Ditawarkan Habuan Oleh Anwar Ibrahim - Papa Gomo

Pendedahan tergempar oleh blogger Papa Gomo yang mahu di saman oleh Anwar Ibrahim yang menjadi tajuk utama dunia blog politik sejak dua menjak ini berdasarkan kepada tahap kepekaan para pelayar facebook dan twitter sehinggakan beberapa akhbar elektronik dan media cetak mula mengambil tahu kegemparan yang dilakukan oleh Papa Gomo.

Khabar terbaru dari blog Papagomo menyebut tentang tindakan Anwar Ibrahim untuk memujuk Datuk Shazryl Eskay Abdullah, individu yang bertanggungjawab melakukan pendedahan mengenai video lucah seorang lelaki melakukan hubungan seksual bersama pelacur dari China dengan menawarkan sejumlah habuan yang tidak diketahui jumlahnya.

Perbuatan tersebut sama ada sedar atau tidak hampir sama dengan skrip yang berlaku terhadap beberapa orang bekas jeneral angkatan tentera malaysia yang berpaling tadah. Ia juga termasuk skrip permohonan maaf oleh bapa Saiful Bukhari Azlan kepada Anwar Ibrahim sedangkan anaknya sendiri telah bersumpah laknat mengatakan bahawasanya dirinya sendiri telah di liwat.

Begitu juga dengan Shazryl Eskay yang telah bersumpah mengatakan bahawa individu tersebut adalah Anwar Ibrahim. Penglibatan orang yang langsung tiada kaitan dengan peristiwa yang berlaku akan menyebabkan kerosakan kepada aliran pembuktian yang ada kerana kecelaruan yang di cipta oleh mereka.

Bak kata papagomo lagi : "kepala Agong jadi taruhan."

apakah maksud beliau dengan pernyataan tersebut? mohon di elakkan. Aminnn....

berita selanjutnya KLIK SINI
Berita Gempar ! - Selepas Bapa Saiful Bukhari, Kini Shazryl Eskay Pula Ditawarkan Habuan Oleh Anwar Ibrahim - Papa Gomo Berita Gempar ! - Selepas Bapa Saiful Bukhari, Kini Shazryl Eskay Pula Ditawarkan Habuan Oleh Anwar Ibrahim - Papa Gomo Reviewed by Pendekar Berkuda on 3:49:00 PTG Rating: 5

2 ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!