Runtuhnya Sebuah Kerajaan adalah kerana Pengkhianatan dan Kegilaan Untuk Berkuasa.

Runtuhnya khilafah Islamiah adalah kerana pengkhianat.

Runtuhnya Kesultanan Melayu Melaka adalah kerana pengkhianat dalam negara.

Runtuhnya kerajaan-kerajaan Islam di mana-mana bahagian dunia juga adalah kerana PENGKHIANAT.

dan aku paling takut jika satu-satunya kerajaan demokrasi berparlimen yang meletakkan Islam sebagai agama rasmi negara ini akan runtuh disebabkan pengkhianatan umat Islam itu sendiri.

runtuhnya pemerintahan Khulafa Ar-Rasyidin adalah kerana kegilaan kuasa.

seperti mana aku lihat di saat ini betapa gilanya sesetengah kelompok dengan kuasa.

moga laknat Allah tidak akan menimpa kita semua kerana kejahilan kita dan kegilaan sesetengah daripada untuk berkuasa dan menguasai manusia lainnya.

Aminn..


Runtuhnya Sebuah Kerajaan adalah kerana Pengkhianatan dan Kegilaan Untuk Berkuasa. Runtuhnya Sebuah Kerajaan adalah kerana Pengkhianatan dan Kegilaan Untuk Berkuasa. Reviewed by Unknown on 4:22:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!