VIDEO YOUTUBE RONALDINHO MENANGIS SELEPAS JARINGKAN GOL

RONALDINHO MENANGIS SEBAIK SAHAJA MENJARINGKAN GOL ANTARA PALING CANTIK DALAM SEJARAH.

Ronaldinho, antara pemain bola sepak terkenal dunia yang pernah bermain dengan kelab-kelab besar seperti AC Milan dan Barcelona, menjaringkan salah satu gol tercantik apabila kelabnya yang sekarang, JOGO Atletico-MG menentang Figueirense yang menyaksikan kelabnya memenangi perlawanan 6-0...

Di dalam perlawanan tersebut, Ronaldinho turut mencipta hatrik. Namun yang paling menyentuh perasaan adalah gol pertama yang dijaringkannya yang kelihatan pada mulanya adalah hantaran lintang terus menerjah ke penjuru atas tiang gol pasukan lawan. Sememangnya adalah gol yang SUPERB!

Woahha!


VIDEO YOUTUBE RONALDINHO MENANGIS SELEPAS JARINGKAN GOL VIDEO YOUTUBE RONALDINHO MENANGIS SELEPAS JARINGKAN GOL Reviewed by Unknown on 1:33:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!