Video Ngeri : Buang Cacing Dari Usus Budak Berumur 3 Tahun!

Video yang dipaparkan di bawah ini adalah video yang di paparkan dalam prosedur pembuangan cacing dari dalam usus kanak-kanak berusia 3 tahun. Cacing yang dikeluarkan itu sangat banyak. Mungkin sebab cacing itulah kanak-kanak tersebut sukar untuk membuang air besar.

Jadi kepada mereka-mereka yang memiliki anak yang mengalami masalah nak membuang air besar atau dalam bahasa pasarnya, berak bolehlah memikirkan kemungkinan dalam usus anak anda ada cacing yang banyak seperti dalam video di bawah ini okay... hiks hiks hiks..

Layanssss.....zaaassss...


"Wahai sekalian manusia makanlah yang halal lagi baik dari apa yang terdapat di bumi dan janganlah kamu mengikut langka-langkah syaitan, kerana sesungguhnya syaitan itu musuh yang nyata bagi kamu" (Al-Baqarah : 168)

 "Oleh itu, makanlah (wahai orang-orang yang beriman) dari apa yang telah dikurniakan Allah kepada kamu dari benda-benda yang halal lagi baik, dan bersyukurlah akan nikmat Allah, jika benar kamu hanya menyembahNya semata-mata" (surah an-Nahl : 114)

 Sumber video : Abu Aqif Studio
Video Ngeri : Buang Cacing Dari Usus Budak Berumur 3 Tahun! Video Ngeri : Buang Cacing Dari Usus Budak Berumur 3 Tahun! Reviewed by Unknown on 12:25:00 PG Rating: 5

1 ulasan

  1. kanak-kanak 6 bulan sekali kena bagi dia minum ubat cacing..baru la tak jadi gini..

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!