SIARAN LANGSUNG KELANTAN VS|LAWAN SELANGOR 12/10/2012 PIALA MALAYSIA

Malam ini RTM TV1 akan menyiarkan siaran langsung perlawanan Piala Malaysia di antara Selangor VS Kelantan. lawan yang bakal dihadapi oleh pemenang adalah pasukan ATM yang menewaskan Lion XII semalam..

Saksikan siaran langsung perlawanan tersebut di saluran Astro Arena ataupun di saluran RTM1 malam ini jam 8:45malam...

Siapakah yang bakal memenangi pertembungan tersebut selepas sebelum ini Kelantan telah memenangi perlawanan separuh akhir pertama 1-0...

Haraplah Kelantan tidak akan meletakkan BAS dua tingkat di hadapan pintu golnya nanti..hiks...

Bak kata ramai..bola itu bulat...sampai minit terakhir baru tahu siapa menang siapa kalah...tak gitu? Hiks...

P/s : Ramalan dan tilik nasib itu kerja syaitan... :-)


SIARAN LANGSUNG KELANTAN VS|LAWAN SELANGOR 12/10/2012 PIALA MALAYSIA SIARAN LANGSUNG KELANTAN VS|LAWAN SELANGOR 12/10/2012 PIALA MALAYSIA Reviewed by Unknown on 8:33:00 PTG Rating: 5

1 ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!