VIDEO FITNAH JAHAT MEDIA PAKATAN : POLIS TRAFIK ACU PISTOL KEPADA DEMSONSTRANS

Video polis acu pistol kepada penunjuk perasaan yang bertempiaran lari ini adalah video potongan. Video inilah yang digunakan oleh media-media pakatan untuk memburukkan lagi imej polis.

Dalam laporan mereka. Mereka hanya menuduh polis mengacu pistol kepada penunjuk perasaan. Tapi hakikat yang nyata adalah dalam gambar printshoot di bawah ini.

Dalam keriuhan ramai itu..mungkin ada yang mahu mengambil kesempatan. Atau mungkin juga niatnya baik hendak menolong menegakkan semula motor yang jatuh itu. Tapi, mungkin polis salah faham. Siapa tahu? Mungkin saja dia nak rembat motor tu. Atau mungkin saja dia nak angkat motor tu.Polis yang melihat mengacukan pistolnya ke arah individu yang dibulatkan. Individu tersebut mengangkat semula tangannya. Dan memberikan isyarat tidak melakukan apa-apa.


Individu terbabit lari bersama-sama dengan rakan-rakannya.


Klip Videonya adalah di bawah ini...
Dan bandingkan apa yang dipaparkan oleh media pembangkang.

http://amenoworld.blogspot.com/2012/05/polis-acu-pistol-kat-para-pendemo.html

http://paspb2.blogspot.com/2012/05/video-baru-polis-acu-pistol-kepada.html

Adakah kalian berfikir? Atau memang sebenarnya kalian adalah orang yang disebutkan oleh ALLAH dalam firmannya pada ayat 18 surah Al-Baqarah??Kasihan sekali...
VIDEO FITNAH JAHAT MEDIA PAKATAN : POLIS TRAFIK ACU PISTOL KEPADA DEMSONSTRANS VIDEO FITNAH JAHAT MEDIA PAKATAN : POLIS TRAFIK ACU PISTOL KEPADA DEMSONSTRANS Reviewed by Unknown on 12:27:00 PTG Rating: 5

1 ulasan

  1. woi bangannnggggg...... apa punya kepala hotak bodoh nya kau ni bagi ulasan... cuba lah tengok video yang tulen.. ini nampak sangat video edit lah bodoh... memang orang Umno ni semua kepala hotak letak bawah kaki....

    nak guna ayat al-Quran konon... tapi fitnah sebar merata2....

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!