GILIRAN GAMBAR VIDEO SKANDAL AZMIN PULAK PECAH PANGGUNG.

Jika sebelum ini video Ketuanya, Anwar Ibrahim menggemparkan negara. Kini giliran gambar video skandal seks Azmin Ali pula masuk panggung. Alahai... semua memang sekepala kan?? Keh keh keh.

Itu kata orang...percaya atau tidak, terpulang. Apa yang pendekar percaya, tidak semestinya sama dengan apa yang kalian percaya.

Jadi, nikmati saja.
Nikmati saja....
GILIRAN GAMBAR VIDEO SKANDAL AZMIN PULAK PECAH PANGGUNG. GILIRAN GAMBAR VIDEO SKANDAL AZMIN PULAK PECAH PANGGUNG. Reviewed by Unknown on 2:14:00 PTG Rating: 5

1 ulasan

  1. DIMAKLUMKAN ANDA MENDAPAT SAHAM DOSA SEBANYAK ORANG YANG PERCAYA FITNAH ANDA. BAYANGKAN BANYAKNYA SAHAM DOSA ANDA DAPAT JIKA BERJUTA PERCAYA FITNAH DAN KEAIBAN ANDA SEBARKAN, ITU BELUM MASUK RANGKAIAN DOWNLINE YANG TERUS BERKEMBANG. KEDUA JIKA ANDA DIBAYAR WANG ITU JELAS HARAM. AMAT MALANG JIKA WANG TERSEBUT DIBAGI MAKAN UNTUK ANAK2 DAN KELUARGA YANG TAK BERDOSA. RENUNG-RENUNGKAN DANA SELAMAT BERTAUBAT.

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!