ZED ZAIDI VS AARON AZIZ : ANTARA KEBEBALAN DAN PERJUANGAN GILA

Salam sejahtera pembuka kata...tanpa salam, ungkapan tiada makna...maka pendekar lakarkan juga satu entry untuk tatapan mata santapan minda... agar bisa kita berfikir apa adanya....

Dalam keributan dan keriuhan ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2011/2012 yang baru sahaja melabuhkan tirai megahnya. Terpampang indah sebuah ceritera alam buana apabila seorang artis yang juga merangkap Timbalan Presiden SENIMAN, Zed Zaidi menempelak rakyat Malaysia yang menobatkan Aaron Aziz sebagai Bintang Paling Popular Berita Harian 2011/2012. 

 
ZED ZAIDI VS AARON AZIZ : ANTARA KEBEBALAN DAN PERJUANGAN GILA ZED ZAIDI VS AARON AZIZ : ANTARA KEBEBALAN DAN PERJUANGAN GILA Reviewed by Unknown on 12:33:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!