VIDEO TERKINI GEMPA BUMI DI ACHEH DAN SUMATERA INDONESIA 2012

Di bawah ini adalah keadaan di Acheh semasa gempa bumi tersebut berlaku. Ini adalah video yang terkini mengenai Gempa Bumi yang melanda acheh, sumatera.

Manusia...apabila Tuhan memanggil untuk sujud padaNya, mereka engkar.... kalau kau jahat itu kau punya pasal...tetapi bila kau dipanggil untuk sujud kepada Yang Kholiq, masih bisakah kau berdalih??
VIDEO TERKINI GEMPA BUMI DI ACHEH DAN SUMATERA INDONESIA 2012 VIDEO TERKINI GEMPA BUMI DI ACHEH DAN SUMATERA INDONESIA 2012 Reviewed by Unknown on 6:21:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!