VIDEO PENYOKONG BERSIH ADALAH PEMBUNUH~!! MEREKA ADALAH PEMBUNUH~!! SESIAPA SAHAJA YANG MENYOKONG BERSIH DAN IKUT BERSIH ADALAH PEMBUNUH~!!! SUNGGUH GAMPANG KALIAN SEMUA CELAKA~!!!

VIDEO INI MEMBUKTIKAN BAHAWA PENYOKONG BERSIH 3.0 SEMUANYA ADALAH PEMBUNUH.

SEORANG ANGGOTA POLIS MENINGGAL DUNIA JAM 8.55 MALAM TADI~!!!.


SESIAPA SAHAJA YANG MENGIKUTI PERHIMPUNAN BERSIH INI ADALAH PEMBUNUH~!!

MEREKA INI ADALAH PARA PEMBUNUH YANG JAHANAM~!!!

PESERTA BERSIH ADALAH PEMBUNUH~!!SIAPA YANG BIKIN ONAR??? SIAPA YANG BIKIN CELAKA??? BABI KAU SEMUA~!!
VIDEO PENYOKONG BERSIH ADALAH PEMBUNUH~!! MEREKA ADALAH PEMBUNUH~!! SESIAPA SAHAJA YANG MENYOKONG BERSIH DAN IKUT BERSIH ADALAH PEMBUNUH~!!! SUNGGUH GAMPANG KALIAN SEMUA CELAKA~!!! VIDEO PENYOKONG BERSIH ADALAH PEMBUNUH~!! MEREKA ADALAH PEMBUNUH~!! SESIAPA SAHAJA YANG MENYOKONG BERSIH DAN IKUT BERSIH ADALAH PEMBUNUH~!!! SUNGGUH GAMPANG KALIAN SEMUA CELAKA~!!! Reviewed by Unknown on 9:55:00 PTG Rating: 5

4 ulasan

 1. pemimpin2 kuning tu yang babi! kalau bukan kerana pemimpinnya, perkara2 nie semua tak kan terjadi! memang celaka mereka semua

  BalasPadam
 2. dah makan ubat belum ni? meroyan semacam je ni...keh3x

  BalasPadam
 3. Iktibar dari entri tuan blog ialah jangan buat kesimpulan jika tak berada di tempatnya. Seperti perusuh2 Bersih itu yg percaya dgn berita kereta polis langgar perusuh hingga mati. Akhirnya terbukti cerita itu tak betul. Dua perusuh yg dilanggar dgn sengaja oleh kereta polis itu cuma cedera teruk, tapi tak mati. Serupa juga dgn cerita polis yg dikatakan mati itu, tapi polis pun mengaku tak ada anggotanya yg mati.

  Kesian mereka yg pro-Bersih dan anti-Bersih kerana mudah terpedaya dgn berita yg belum tentu kesahihannya. Lain kali periksa dulu sebelum naik angin...

  BalasPadam
 4. Allah SWT beri akal dan Dia juga beri nafsu. Maka tanyalah diri sendiri kita cenderong ka arah mana atau bersederhanalah sepertimana yang dituntut agama.

  Wallahua'lam.

  BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!