TERKINI PERHIMPUNAN BERSIH 3.0 : LIVE | SIARAN LANGSUNG ADEGAN MEMPERBODOHKAN DIRI KALI KE 3. SILA LAYAN DENGAN SANTAI

Aku bukan mahu menyokong apatah lagi mengiyakan kewajaran mereka ini untuk melakukan apa sahaja yang mereka suka. Tetapi...alasan mereka sangat dangkal. Yang aku tak faham satu patah haram apakah yang cuba untuk mereka perbuat? Untuk kebaikan? Mungkin. Kuasa? Lebih mungkin.

Maka aku kongsikan saja apa yang mahu kalian lihat. Seperti mana ada manusia yang mahu menunjuk jaguh di atas muka bumi ini.. Sedang bila mati di dalam kubur juga dia ditempatkan. Tanah yang dulu dipijak dengan penuh angkuh. Dan mereka ini hanyalah golongan pengecut yang berani dalam ramai.

SIARAN LANGSUNG LIVE STREAMING PERHIMPUNAN BERSIH 3.0


Sila tonton dengan penuh santai. Aku tak bertanggungjawab di atas sebarang kerosakan. Minta diri dulu ya...

Kau nak baca lagi?? Pergi sana...

Salam Perjuangan. (^_^)
TERKINI PERHIMPUNAN BERSIH 3.0 : LIVE | SIARAN LANGSUNG ADEGAN MEMPERBODOHKAN DIRI KALI KE 3. SILA LAYAN DENGAN SANTAI TERKINI PERHIMPUNAN BERSIH 3.0 : LIVE | SIARAN LANGSUNG ADEGAN MEMPERBODOHKAN DIRI KALI KE 3. SILA LAYAN DENGAN SANTAI Reviewed by Unknown on 2:21:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!