RUMAH PENYANYI LELAKI KACAK DI ROMPAK! | RUMAH MAWI KENA ROMPAK!

Berita yang paling hangat sekarang ini adalah kisah rompakan yang berlaku di rumah seorang penyanyi lelaki kacak yang pernah mendapat gelaran RAJA SMS di Malaysia iaitu Mawi.

Rumah beliau yang terletak di Bangi Golf Resort, Bangi, Selangor telah dimasuki perompak yang memakai topeng dan salah seorang daripadanya bersenjatakan pedang samurai. Mawi melaporkan beliau kerugian lebih RM10 000 akibat rompakan tersebut. Namun beliau tidak dapat dihubungi kerana handphone nya turut dilarikan perompak.

Kasihan...bila duduk di tempat yang kurang orang dan sunyi pun tak boleh jugak...apatah lagi kalau kaya raya...memang orang akan pandang....bukan saja orang biasa...malah orang yang berniat jahat juga tidak terkecuali akan memandangnya sebagai lubuk rezeki... Apa nak buat kan??

Mawi atau nama sebenarnya Asmawi Ani beruntung kerana tidak dicederakan...termasuk juga ahli keluarganya... kalau tidak... alahai...tak tahu pulak apa nak cakap... adusshhh....

Harta...membawa fitnah kepada ramai.... jiwa gelisah kerana harta... tidak selamat kerana harta... hati selalu berfikir tentang harta sekalipun sedang bersolat...kerana itulah pernah dikatakan bahawa orang yang berharta itu...selangkah ke neraka... Wallahua'lam...

Apa-apapun...kehilangan adalah satu pengajaran yang berguna...pendekar juga pernah mengalaminya...namun, redha dan menerima adalah ubatnya... Percaya pada hikmah juga penawarnya.... hanya Dia yang tahu...apakah yang tersembunyi di sebalik setiap satu kejadian itu... 

berita selanjutnya... Baca Di SINI...

Mawi dan ikin di rumah mereka....

tags : rumah penyanyi mawi di rompak, mawi kena rompak, rompakan di rumah mawi, penyanyi lelaki kacak di rompak, penyanyi kacak di rompak, rumah mawi kena rompak, rumah mawi di bangi golf resort, gambar mawi kena rompak, rumah ikin dan mawi kena rompak.
RUMAH PENYANYI LELAKI KACAK DI ROMPAK! | RUMAH MAWI KENA ROMPAK! RUMAH PENYANYI LELAKI KACAK DI ROMPAK! | RUMAH MAWI KENA ROMPAK! Reviewed by Unknown on 8:39:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!