GAMBAR DAN VIDEO PERKAHWINAN LISA SURIHANI DAN YUSRY KRU

Tahniah dan syabas untuk Lisa Surihani dan Yusry KRU yang selamat melangsungkan majlis pernikahan mereka dengan gemilangnya dan lancar... apa yang aku nak kongsikan adalah gambar dan video perkahwinan Wedding of The Year 2012.

Jom Layan...

Yusry diijabkabulkan.
Mendengar soalan wartawan

Detik Bahagia...

Sumber gambar : http://beautifulnara.com/25-gambar-pengantin-baru-yusry-dan-lisa-surihani/tags : gambar lisa kahwin, gambar yusry kahwin, gambar nikah lisa dan yusry, gambar kahwin lisa surihani dan yusry kru, yusri abdul halim, lisa surihani, gambar perkahwinan, gambar pernikahan, artis malaysia,
GAMBAR DAN VIDEO PERKAHWINAN LISA SURIHANI DAN YUSRY KRU GAMBAR DAN VIDEO PERKAHWINAN LISA SURIHANI DAN YUSRY KRU Reviewed by Unknown on 11:21:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!