VIDEO BEN BREEDLOVE - REMAJA YANG MENCETUSKAN FENOMENA DI YOUTUBE SELEPAS KEMATIANNYA

Ben Breedlove, seorang remaja yang mencetuskan fenomena di Youtube selepas mengupload videonya di dalam Youtube berkenaan ceritanya yang menghidapi penyakit jantung.

Video ini mendapat response yang banyak sekali daripada Youtubers, bagaikan satu virus... Kerana...tidak lama selepas mengupload video ini... dia meninggal dunia... Iaitu pada malam Krismas baru-baru ini... :(

Saksikanlah video terakhirnya... dan kalian boleh dapatkan maklumatnya dari video pautan yang diberikan.Kematian...hanya DIA yang layak menentukan... (^_^)
VIDEO BEN BREEDLOVE - REMAJA YANG MENCETUSKAN FENOMENA DI YOUTUBE SELEPAS KEMATIANNYA VIDEO BEN BREEDLOVE - REMAJA YANG MENCETUSKAN FENOMENA DI YOUTUBE SELEPAS KEMATIANNYA Reviewed by Unknown on 10:25:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!