TONTON VIDEO INI, PERHATI SEKELILING. ADAKAH MASIH ADA? KITA MASIH MAMPU MENGUBAHNYA, PERCAYALAH

Hati budi...
keluhuran dan keikhlasan...
memberi dan menerima...
kejujuran dan kerendahan hati...

Dan...kerendahan hati adalah cerminan ketinggian budi...

Tonton video di bawah...dan aku pasti anda akan menemui hakikat betapa jauhnya kita daripadanya sekarang ini...sedih bukan? mahu atau tidak...itulah hakikatnya...yang terpaksa kita telan...meskipun mungkin amat pahit... :(

Namun begitu...percayalah...kita mampu mengubahnya...

Salam hati... (^_^)
TONTON VIDEO INI, PERHATI SEKELILING. ADAKAH MASIH ADA? KITA MASIH MAMPU MENGUBAHNYA, PERCAYALAH TONTON VIDEO INI, PERHATI SEKELILING. ADAKAH MASIH ADA? KITA MASIH MAMPU MENGUBAHNYA, PERCAYALAH Reviewed by Unknown on 11:37:00 PTG Rating: 5

2 ulasan

  1. baru hr ni dpt tgok video ni..mmg dlm msg yg ada tu..hrp ad nilai cam tu dlm diri..~

    salam hati ^_^

    BalasPadam
  2. Salam, saudara ini saya sekadar nak kongsi info, munkin ramai antara kita tak tahu bahawa lagu ini dinyanyikan oleh seorang berbangsa Yahudi,Matisyahu yang mana aliran muzik dia adalah reggae dan lebih kepada dakwah agama Yahudi.Mungkin ada yang berpendapat mendengar lagu sahaja tak salah,tetapi secara tidak langsung jita seolah-olah menyokang dakwah beliau.
    (pendapat iklas saya-maaf jika ada tersalah)

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!