SIARAN LANGSUNG KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN LIVE STREAMING

Perlawanan siaran langsung Piala Sumbangsih di antara kelantan dan Negeri Sembilan malam ini akan membolehkan penentuan siapakah yang akan mendapatkan Piala yang pertama dalam pembukaan kempen Liga Malaysia 2012.


Perlawanan ini berlangsung pada jam 8.40 malam dan boleh di saksikan melalui astro arena dan juga tv1.

Anda boleh juga menonton perlawanan ini melalui link2 yang pendekar berikan di bawah...

LINK 1 : ASTRO ARENA


LINK 2 : RTM1

Siapakah yang akan menjadi pemenang perlawanan ini pada malam ini ? Siapakah penjaring terbanyak malam ini?  Siapakah wira pasukan malam ini? Siapakah pemain terbaik perlawanan di antara kelantan dan negeri sembilan malam ini? Sama-sama kita tunggu dan saksikan kesudahannya...

Selamat menonton (^_^)
SIARAN LANGSUNG KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN LIVE STREAMING SIARAN LANGSUNG KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN LIVE STREAMING Reviewed by Unknown on 7:39:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!