GEMPAK! VIDEO PENIPUAN DI SEBALIK NAMA BARCELONA

Fuuuhhhh....memang akan gempak ni... jika semua orang memandang bahawa Barcelona adalah pasukan terbaik dunia dan wajar diberikan pujian yang tinggi...tapi bagi aku TIDAK...selepas menonton video ini.

Koleksi video betapa banyaknya penipuan Barcelona untuk memenangi perlawanan mahupun piala...bak kata seorang kawan facebook....sama jugak macam MU... eh? Apa kaitan??

Video yang pertama ini mengesahkan segalanya, betapa bijaknya mereka berlakon...memang kotor lagi jijik bila aku tengok video mereka ini. @^$%#^@$#!!


Tak percaya??? Percayalah...(^_^)
GEMPAK! VIDEO PENIPUAN DI SEBALIK NAMA BARCELONA GEMPAK! VIDEO PENIPUAN DI SEBALIK NAMA BARCELONA Reviewed by Pendekar Berkuda on 4:00:00 PTG Rating: 5

8 ulasan

  1. bro.yg tgh training buat2 jatuh tu dah lapuk r.video tu dh ade kt youtube 5-6 taun lps dh.eh asal nak kaitkan MU lak?ko ni chill la sket.bola je pon.bukak mind set luas2.

    BalasPadam
  2. saya tetap peminat meraka la, hee sebab mereka bijak. kenapa team lain tak buat macam ni haha...

    BalasPadam
  3. tu stu taktik la suma psukn men cam tu

    BalasPadam
  4. haha funnehhh...yg training part tuh...zaman bila punyer la ya..nmpk sgt editnye..n sorg pon aku x kenal dalam tuh..nak ckp actor,stiap team pun ade actor,divers..so chilla xpayah nk hina kutuk sgt team org..:)sumore madrid main kasar nk mampus masa copa del ray,lepastu main CL lak,abestu ingat player barca robot ke takde hati utk jadi panas n over?tgk smua vdeo sblom nk ckp pape..:)

    tgk vdeo2 ni jgak..ok

    http://www.youtube.com/watch?v=XBUw_nKDN8I

    http://www.youtube.com/watch?v=KHfxgCHSzPU

    BalasPadam
  5. benda besa ja dlm team..

    BalasPadam
  6. setuju barca memang main macam nie...

    terlampau kuat menipu dan provok...

    xtahannya real selalu kena provok...

    kesian gak aku tengok...

    kalau tengok plak match 2, memang nampak barca menipu..

    BalasPadam
  7. Salam boleh tanya x tuan?? Macam mana nak letak [ REPLY THIS COMMENT ] tuu??

    Bro jom bro boring laa tulis sorang.. nak borak2..

    http://apit555.blogspot.com/
    http://qeifar.blogspot.com/

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!