(VIDEO) GOL JARINGAN NAZMI FAIZ DI PILIH ANTARA GOL TERBAIK DUNIA DI POLAND.

Nazmi Faiz, anak muda yang mencetuskan fenomena seiring dengan fenomena yang dicetuskan oleh Khairul Fahmi Che Mat atau Apek kini sepatutnya boleh berbangga apabila sebuah media di Poland memilih Video Gol Jaringannya kertika Malaysia tewas kepada Bahrain 2-3 sebelum ini antara gol yang terbaik di di dunia.

Pemilihan itu merupakan satu kebanggan memandangkan Malaysia adalah sebuah negara yang mula memberikan impak kepada bola sepak dunia. Kebangkita demi kebangkitan yang dipamerkan oleh skuad/pasukan negara wajar mendapat pujian yang sepatutnya daripada semua pihak.


VIDEO GOL JARINGAN NAZMI FAIZ MENENTANG BAHRAIN 2011

(VIDEO) GOL JARINGAN NAZMI FAIZ DI PILIH ANTARA GOL TERBAIK DUNIA DI POLAND. (VIDEO) GOL JARINGAN NAZMI FAIZ DI PILIH ANTARA GOL TERBAIK DUNIA DI POLAND. Reviewed by Unknown on 2:30:00 PTG Rating: 5

3 ulasan

 1. tahniah nazmi faiz

  http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2011/12/refererx-bantu-tingkat-trafik-dan.html

  BalasPadam
 2. em. memang lawa. tak sangka plak leh terpilih. :)

  BalasPadam
 3. waktu nie mmg respect sgt kat dye cause ada keyakinan na jaring kan gol tue .

  ieda-othman.blogspot.com

  jemput datang ! :)

  BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!