VIDEO DAN GAMBAR GERHANA BULAN PENUH 10 DISEMBER 2011

Bismillahirrohmanirrohim...

SubahanALLAH, maha suci ALLAH yang menciptakan langit dan bumi serta sekalian isi-isinya. Malam ini sekali lagi menjadi saksi akan keagungan dan kebesaran ALLAH...zat yang maha mencipta.

Video Gerhana Bulan Penuh pada 10 Disember 2011 ini diupload di Youtube beberapa ketika yang lepas. Anda boleh saksikan perubahan bentuk sinaran bulan sebelum gerhana bulan penuh berlaku sepenuhnya.

Indah...itu sahaja yang mampu terucap...nikmatilah...ucapkan Syukur...dan sujudlah tanda syukur dan betapa agungNYA Tuhanmu yang menciptakan. Allahuakbar...


Tonton LIVE DI SINI.


Gambar gerhana bulan penuh 10 Disember 2011 dipaparkan di bawah ini.

Peringkat Gerhana Bulan di India.
VIDEO DAN GAMBAR GERHANA BULAN PENUH 10 DISEMBER 2011 VIDEO DAN GAMBAR GERHANA BULAN PENUH 10 DISEMBER 2011 Reviewed by Unknown on 11:20:00 PTG Rating: 5

1 ulasan

  1. selama malam incik pb. kalau tak silap gambar gerhana kat India tuh proses gerhana matahari

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!