VIDEO 5 GOL TERBAIK DIDIER DROGBA

Meskipun Torres menewaskan Didier Drogba dalam pasaran perpindahan pemain. Namun tidaklah mampu untuk menafikan bahawa betapa hakikat tanpa Drogba, Chelsea itu tempang! Woahha!

Kat bawah ini adalah 5 gol terbaik Didier Drogba sepanjang bersama Chelsea.

1. Chelsea -vs Bolton, Reebok Stadium, Premier League, 24th January 2011

Drogba menerima bola dpada jarak 40ela...sebelum menggelecek sejauh 10 ela dan melepaskan rembatan deras menewaskan penjaga gol Bolton, Justi Jaaskelainen.

2. Chelsea -vs Manchester United, Wembley Stadium, FA Cup Final, 19th May 2007

3. Chelsea -vs Arsenal, Emirates Stadium, Premier League, 29th November 2009

4. Chelsea -vs Liverpool, Stamford Bridge, Premier League, 17th September 2006

5. Chelsea vs Everton, Goodison Park, Premier League, 18th December 2006

Tanpa Drogba. Mana mungkin Chelsea boleh memiliki kejuaraan EPL kali pertama selepas puluhan tahun. 29 Gol pada musim pertamanya. Dengan 3 Kejuaraan EPL dan juga Piala FA...dia lebih baik dari Torres...Yang harap harga ja mahal...

VIDEO 5 GOL TERBAIK DIDIER DROGBA VIDEO 5 GOL TERBAIK DIDIER DROGBA Reviewed by Unknown on 12:05:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!