SEMAKAN PROGRAM PENSISWAZAHAN GURU (PPG) AMBILAN 2012

Bagi para bakalguru yang ingin membuat semakan keputusan Program Pensiswazahan Guru (PPG) secara online, anda boleh membuat semakan tersebut bermula pada 16 Januari 2012. Tarikh semakan keputusan program pensiswazahan guru ini selaras dengan apa yang dimaklumkan oleh kementerian di dalam pemberitahuannya di laman web portal Kementerian Pelajaran Malaysia.

Sila layari laman sesawang www.moe.gov.my mulai 16 Januari 2012 untuk menyemak status tawaran bagi mengikuti Program Pensiswazahan Guru (PPG) Ambilan 2012 di bawah RMKe-10 dan pastikan anda mencetak dokumen tawaran/kelulusan untuk pendaftaran PPG bagi yang berjaya ditawarkan.


Jadi, sila semak keputusan program anda pada tarikh yang diberikan di atas ya... (^_^)
SEMAKAN PROGRAM PENSISWAZAHAN GURU (PPG) AMBILAN 2012 SEMAKAN PROGRAM PENSISWAZAHAN GURU (PPG) AMBILAN 2012 Reviewed by Unknown on 11:49:00 PG Rating: 5

1 ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!