KOMEN TUN MAHATHIR TENTANG MAHASISWA YANG ANTI AUKU

WOAHHA~!!

Pendapat aku?? Memang betul pun apa yang dikatakannya~! Mahasiswa Melayu sahaja yang ghairah... :P


KOMEN TUN MAHATHIR TENTANG MAHASISWA YANG ANTI AUKU KOMEN TUN MAHATHIR TENTANG MAHASISWA YANG ANTI AUKU Reviewed by Unknown on 12:23:00 PG Rating: 5

7 ulasan

  1. ringkas je Tun cakap, tapi berkesan. takyah nak jerit2... dia memang berketokohan.

    BalasPadam
  2. yek mmg sgt ghairah.. sebab student ni la pelapis..
    kalo student sokong krajaan DR M kata no comment.. LoL

    BalasPadam
  3. @Shah Rizar Mohd Basir

    pelapis?? hehehe...

    orang yang panggil diri dia pelapis sedar tanggungjawab dia sendiri bro... :p

    BalasPadam
  4. @zulfikar hazri

    hahahhaa....sejak aku lahir..pemikiran dia adalah cara kerja aku... langkah dia selalu panjang... nak cari seseorang yang mampu berfikir seperti dia...bagaikan mencari sebutir permata di dalam sebuah gunung kaca...

    BalasPadam
  5. @Shah Rizar Mohd Basir
    ghairah biar b'tempat bro...sbgai pelajar, ghairah ny dkat blajar...bkan politik...

    BalasPadam
  6. harus diingat, sebagai pemuda/pemudi Malaysia negara yang kalian gelar sebagai negara tercinta ini, politik ini politik kita. kerajaan ini kerajaan kita,kalau nak cakap hanya mahasiswa melayu yang ghairah, itu sudah tentu. ini negara kita.bangsa lain ada politik mereka sendiri, jangan jadi pendekar kena suap lupa diri.

    BalasPadam
  7. adik2,belajar sungguh2,nanti dah pandai,kita kawal ekonomi......+ politik.

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!