IBU KAHWIN ANAK SENDIRI | VIDEO BENAR

Indonesia, panas. Seorang ibu bersama anaknya mengaku dihadapan semua orang yang ibu dan anak ini berzina. Melakukan hubungan terlarang.
Usyah video di bawah. Masih baru di upload dalam youtube.
Tengok, ibu dia selamba jer cakap “nak malu apa, saya bukan berzina dengan orang lain. Saya berzina dengan anak sendiri.”
Ya Allah, apa nak jadi zaman sekarang ni. Manusia semakin bangga dan berani berbuat dosa..
Nota kaki : Ya Allah, teruknya. Bangga melakukan zina hingga berani tampil begini. Jangan tiru mereka ini. Dosa besar, haram!


- cilok dari MEDIAJER.COM
IBU KAHWIN ANAK SENDIRI | VIDEO BENAR IBU KAHWIN ANAK SENDIRI | VIDEO BENAR Reviewed by Unknown on 9:36:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!