GAMBAR ANAK SITI SARAH DAN SHUIB SEPAH - SITI SARAH SELAMAT BERSALIN

Menurut sumber dari blog anastasyea.com,Siti Sarah selamat melahirkan anak lelaki mereka pada pukul 10.15 pagi. Namun begitu dikhabarkan semasa Siti Sarah melahirkan anak mereka, pembedahan ceaserean terpaksa dilakukan kerana anak di dalam kandungannya mengalami masalah jantung lemah.

Gambar anak Siti Sarah dan Shuib Sepah.

Comel kan?


Tahniah untuk Siti Sarah dan Shuib sepah yang selamat menimang cahaya mata mereka yang pertama. Seorang bayi lelaki. Mudah-mudahan makin murah rezeki...Amin...

p/s : pendekar bila pula nak kahwin ni?? lambat lagi... :p
GAMBAR ANAK SITI SARAH DAN SHUIB SEPAH - SITI SARAH SELAMAT BERSALIN GAMBAR ANAK SITI SARAH DAN SHUIB SEPAH - SITI SARAH SELAMAT BERSALIN Reviewed by Unknown on 4:36:00 PTG Rating: 5

2 ulasan

  1. comel nye,,mcm mke sarah skit2...
    mang best lha da ade baby...

    BalasPadam
  2. wah,cantik ya anak siti sarah dan comel...... siti sarah cantik anak siti sarah

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!