FANPAGE FACEBOOK SEBENAR (RASMI) KHAIRUL FAHMI CHE MAT | KHAIRUL FAHMI CHE MAT OFFICIAL FAN PAGE

Ini hanyalah untuk makluman sekalian para penyokong penjaga gol pujaan Malaya, Khairul Fahmi Che Mat dan ini adalah fanpage sebenar atau rasmi beliau.

Dengan diselubungi kontroversi di luar padang, seperti yang pernah pendekar bilang, aksi di dalam padang akan menentukan ke manakah dia akan pergi. Namun apa yang terbaru yang diluahkan olehnya yang mahu menggantung kasut akibat tekanan kontroversi yang melanda tidaklah boleh di pandang mudah...

Apa-apapun, pendekar doakan kejayaan KFCM dan para pemain bola sepak negara. Teruskanlah ngauman sang harimau!

Klik pada gambar untuk ke fanpage sebenar/rasmi Khairul Fahmi Che Mat.

FANPAGE FACEBOOK SEBENAR (RASMI) KHAIRUL FAHMI CHE MAT | KHAIRUL FAHMI CHE MAT OFFICIAL FAN PAGE FANPAGE FACEBOOK SEBENAR (RASMI) KHAIRUL FAHMI CHE MAT | KHAIRUL FAHMI CHE MAT OFFICIAL FAN PAGE Reviewed by Unknown on 1:47:00 PG Rating: 5

1 ulasan

  1. Ini bukan fanpage Khairul Fahmi yang sebenar, tapi fanpage Khairul Fahmi dan Puma sebagai salah satu cara Puma mempromosikan produknya.
    Cuba tengok betul-betul...

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!