BERITA BAIK UNTUK JEJAKA MALAYSIA - WAJIB BACA! KEH KEH KEH

Nikita Willy Bawa Hati Ke Malaysia Lepas Putus Cinta


Nikita Willy Foto KapanLagi.com
PETALING JAYA: Pelakon popular Indonesia, Nikita Willy yang hangat dengan sinetronSafa dan Marwah dan Putri Yang Ditukar kini berada di Malaysia bagi mempromosi dua single terbarunya.
Menurut Nikita, dia menceburkan diri dalam bidang nyanyian bagi memgembangkan bakat seni yang ada dalam dirinya.
"Saya sudah lapan tahun berada dalam bidang lakonan dan membintangi beberapa filem dan sinetron Indonesia, bidang nyanyian pula merupakan percubaan pertama saya.
"Bagaimanapun maklum balas masyarakat di Indonesia banyak beri sokongan dan galakkan kepada lagu-lagu ini," katanya pada sidang media pelancaran album Nikita Willy, di sini, Khamis.
Selain itu, mini album yang memuatkan lima buah lagu termasuk tiga buah lagu lama akan berada dipasaran pada 12 Disember ini.
Dalam pada itu, penyanyi baru ini masih dalam proses rakaman bagi menyiapkan 12 buah lagu untuk dimuatkan dalam album penuhnya.
Sementara itu, bercerita tentang kehidupan peribadi, Nikita mengakui baru sahaja putus cinta dengan kekasihnya, Bara Tampubolon pada Rabu lepas.
Namun dia menafikan hubungan tersebut putus berikutan khabar angin yang mengatakan dia kini rapat dengan pemain bola sepak Indonesia, Diego Michelis.
"Ya, saya sedang bersedih kerana hubungan saya dan Bara baru sahaja putus Rabu lalu. Banyak halangan yang datang sepanjang kami bercinta dan salah satunya adalah pegangan agama yang berbeza.
"Namun ia bukan kerana saya curang dengan Diego, saya dan Diego hanya kawan dan saya tidak mengenali dia seperti yang dikhabarkan media Indonesia," katanya.
Jelas Nikita lagi, buat masa ini dia masih belum bersedia memikirkan tentang percintaan dan mahu memberi tumpuan sepenuhnya dalam bidang pelajaran dan kerjayanya. 

sumber : mstar.com.my


Psst~!  - Lepas ni pasti ramai yang masuk jarum nak tackle cewek ni kan kan kan? Woahha~!
BERITA BAIK UNTUK JEJAKA MALAYSIA - WAJIB BACA! KEH KEH KEH BERITA BAIK UNTUK JEJAKA MALAYSIA - WAJIB BACA! KEH KEH KEH Reviewed by Unknown on 6:00:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!