AMARAN KERAS! TOLONG JANGAN UPLOAD GAMBAR KALIAN DALAM INTERNET YA PEREMPUAN~!

Ini kisah benar...bukan kisah basa-basi...bukan kisah yang membolehkan anda menuding jari pada lain untuk memberikan kesedapan membantai kritikan... bukan juga untuk anda berlagak ego konon andalah lebih baik dan orang lain tidak boleh menasihati anda...

Apa yang pendekar mahu kongsi ini adalah kisah yang benar-benar terjadi...sejak dari mula kewujudan klip 3gp sehingga kini... Mahu atau tidak...setuju atau tidak...anda memang wajib untuk mengetahuinya!

Lihatlah gambar di bawah ini untuk santapan mata anda! Kalau anda mahu tahu, gambar di bawah ini adalah gambar seorang gadis Muslim yang menguploadkan gambarnya di internet... sama ada Tagged, Friendster, Facebook ataupun mana-mana medium media sosial yang lain.

Dan natijahnya dia mendapat ini sebagai balasan...lihatlah!!! PAMPANGKAN MATA ANDA BESAR GEDABAK OKAY!!


Boleh nampak??? atau masih buta?? masih juga mahu jadi jalang? Jika begitu....uploadlah gambar anda banyak-banyak di dalam Facebook dan internet ya...supaya senang untuk anda dibogel-baraikan dengan PHOTOSHOP! especially menggunakan teknik X-RAY!!

Pendekar mohon....janganlah share gambar yang nampak tubuh badan anda di dalam FACEBOOK okay?? Ini permintaan...juga rayuan... kasihanilah diri anda sendiri dan orang yang rapat dengan anda..... Pleasssseeee..... :(

Sekian...salam hati...
AMARAN KERAS! TOLONG JANGAN UPLOAD GAMBAR KALIAN DALAM INTERNET YA PEREMPUAN~! AMARAN KERAS! TOLONG JANGAN UPLOAD GAMBAR KALIAN DALAM INTERNET YA PEREMPUAN~! Reviewed by Unknown on 9:55:00 PTG Rating: 5

3 ulasan

 1. EM....XPHAM DETAIL PLEASE...APE YG ADE KT GAMB ATAS??

  BalasPadam
 2. erm...
  kene lebe berhati-hati lepas ni..
  tq..

  BalasPadam
 3. nampak2....... die samar2 je.. tp dh di sensored sikit... ada part yg still leh nampak (kiri dan kanan..... bahaye zaman skng ni?

  BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!