SELAMAT PENGANTIN BARU UYA~~ JUMAAT, 11-11-2011

Bismillahirrohmanirrohim...

"Aku terima nikahnya...."


Seorang adik kepada kawan baik pendekar sejak dari zaman belasan tahun lagi juga anak kepada ayah angkat pendekar, Uya, akan menyambut hari bersejarahnya untuk menjadi seorang isteri kepada seorang lelaki yang telah ditetapkan jodoh oleh Allah buatnya.

Untuk itu, pendekar suka untuk membuat entry mengenainya di sini. Menggambarkan kegembiraan pendekar untuk mengumandangkan sedikit rasa kegembiraan yang ada dalam diri. Mudah-mudahan terpeliharalah dia dari duka dan derita. Amin...

Juga kepada sekalian teman-teman seagama yang akan menghadapi hari bahagia pada hari esok, pendekar ingin lafazkan dengan penuh indah kepada kalian semua.

SELAMAT MENEMPUHI HARI BAHAGIA DALAM GERBANG PERKAHWINAN YANG TERBINA~!! (^_^)

Mudah-mudahan jodoh yang ditentukan ini adalah yang terbaik buat anda sekalian ya..pendekar doakan semoga kalian sentiasa berbahagia. Amin.

“ Semoga Allah menghimpunkan yang terserak dari keduanya, memberkati mereka berdua dan kiranya Allah meningkatkan darjat keturunan mereka menjadi pembuka rahmat, sumber ilmu dan hikmah serta pemberi rasa aman bagi umat “
Doa Nabi Muhammad pada hari pernikahan puterinya Fatimah Azzahra dengan Ali bin Ali Talib
SELAMAT PENGANTIN BARU UYA~~ JUMAAT, 11-11-2011 SELAMAT PENGANTIN BARU UYA~~ JUMAAT, 11-11-2011 Reviewed by Unknown on 12:30:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!