JAWAPAN TIPIKAL GOLONGAN SONGSANG (GAY/LESBO/PONDAN) BILA DI TANYA KENAPA MEREKA JADI BEGITU?

Bismillahirrohmanirrohim...

Assalamualaikum dan salam satu dunia buat sekalian para pembaca blog tidak bernama. Adakah kalian semua sihat? Atau masih dalam mood beraya sakan? Hiks hiks hiks.. Mudah-mudahan anda sekalian di bawah perlindungan DIA Yang Maha Melindungi ya...(^_^)

Berbalik kepada tajuk, gay, lesbian, maknyah, pondan, pengkid atau apa-apa yang setara dengannya iaitu golongan bernafsu songsang adalah wabak serius di dalam masyarakat. Terdapat sebuah Facebook Group khusus untuk golongan gay ini memiliki lebih daripada 3000 ahli. Sungguh banyak bukan? Ini tidak termasuk lagi untuk pengkid dan lesbian. Jumlahnya tidak terkira.


Jika mahu didedahkan, sudah pasti akan gempar seluruh arena blogger kerana ramai di kalangan mereka juga adalah blogger yang bersembunyi di sebalik topeng yang ada. Bukan mudah sebenarnya untuk pendekar menulis...Sangat susah untuk mengambil keputusan ini. Kerana ia melibatkan maruah dan harga diri sang pelaku. Lagi pula bilangan mereka ini sangat banyak. Terutamanya group gay. Lebih banyak daripada group pengkid dan lesbian yang ada. Mereka ini bergerak bagaikan satu kelompok besar yang berbahaya jika tidak di bendung.

"Ya ALLAH...kau tunjukkanlah jalan...Amin..."

Bila sudah tiba masanya, pendekar akan dedahkan juga. Sebelum itu, kita ketahui dulu alasan-alasan tipikal golongan gay, lesbian, pengkid dan pondan ini bila di tanya apakah sebabnya mereka jadi seperti itu?

GAY 

1. Pengalaman kena liwat masa zaman sekolah dulu. Ramai yang memberikan jawapan di liwat semasa di asrama.

2. Putus cinta dan tidak percaya langsung kepada perempuan. Perempuan dah patahkan hati mereka, maka mereka nekad untuk tidak akan percaya lagi kepada perempuan.

3. Terpikat dengan kesasaan dan kegagahan lelaki lain. Tidak tahu membezakan nafsu sendiri.

4. "Aku punya hidup, aku punya suka la..bukan kacau kau pun!"

LESBIAN

1. Putus cinta dengan lelaki sampaikan bagi mereka lelaki semuanya penipu belaka.
2. Kisah pahit dengan lelaki sehinggakan lelaki itu bagi mereka kejam-kejam belaka.
3. Terpaut dengan belaian dan perhatian dari teman sejenis.

PENGKID

1. Pengalaman pahit dengan lelaki.
2. Cenderung meminati kaum perempuan.
3. Tidak percayakan lelaki.
4. Pergaulan dan pengaruh teman.

PONDAN

1. Naluri kewanitaan yang tinggi.
2. Cenderung meminati lelaki.
3. Pergaulan dengan teman-teman sealiran.
4. Lelaki lembut lebih cenderung untuk menjadi pondan.

Semua golongan di atas ini adalah golongan yang di laknat kecualilah mereka bertaubat. Wabak yang di bawa oleh mereka sangat dahsyat. Kerosakan moraliti masyarakat tidak akan mampu terbendung selagi golongan-golongan ini sentiasa wujud.

Hanya kita sahaja yang mampu membendungnya. Maka, hendaklah dengan apa daya sekalipun, program terbesar mereka, SEKSUALITI MERDEKA itu WAJIBLAH UNTUK DI TENTANG HABIS-HABISAN~!

Salam perjuangan~!
JAWAPAN TIPIKAL GOLONGAN SONGSANG (GAY/LESBO/PONDAN) BILA DI TANYA KENAPA MEREKA JADI BEGITU? JAWAPAN TIPIKAL GOLONGAN SONGSANG (GAY/LESBO/PONDAN) BILA DI TANYA KENAPA MEREKA JADI BEGITU? Reviewed by Unknown on 1:57:00 PTG Rating: 5

1 ulasan

  1. Masa saya dalam kandungan, ibu sentiasa mengharapkan anak perempuan. Boleh jadi dari segi naluri sebenarnya dikawal oleh ibu? Saya minat lelaki yang tampan dan sasa sahaja bukan semua lelaki (yang boroi, hitam, hodoh jangan haraplah). Sama juga saya suka wanita cantik sahaja. Lelaki straight yang anti gay selalunya hodoh, so jangan perasan.

    BalasPadam

Seni menghuraikan topik adalah curahan dari rasa hati yang merasa. Anda boleh memberikan maklumbalas sesuka hati anda. Tapi sebarang ulasan yang tidak berkaitan dengan topik mohon dielakkan. Begitu juga ulasan yang bersifat memalukan. Terima kasih kerana bekerjasama.

PENAFIAN

Blog ini adalah blog peribadi yang tidak di danai oleh mana-mana pihak. Satu klik itu mungkin tak mampu membeli secawan kopi di zaman ini. Tapi bila ramai yang menyokong, InsyaALLAH, bolehlah saya nikmati secawan kopi. Terima kasih!